RVS technology
Din kundvagn är tom
FÖRSÄLJNINGSVILLKOR

Priser
Alla priser är angivna i SEK och är inklusive moms 25%

Betalning
- Kortbetalning Vi accepterar endast kontokort utfärdade i Norden.
- Fakturabetalning Servicevillkor för PayEx Faktura
Information om personuppgifter och kreditprövning
Insamling av personuppgifter och kreditprövning är en förutsättning för vi ska kunna behandla önskemål om betalning på kredit. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Tas en kreditupplysning kommer en kopia att skickas till dig per post. Personuppgifter hanteras i enlighet med gällande lagstiftning. Vi kommer att lämna de personuppgifter som inhämtas i samband med köp till PayEx, 621 88 Visby, som behandlar personuppgifter i syfte att utföra identifikation och kreditkontroll, för fakturering och annan hantering som är knuten till fordran, samt för statistik- och analysändamål exempelvis för att undvika bedrägerier, för att utveckla nya produkter och för beslutsstöd vid inkasso. Uppgifterna kan lämnas ut till underleverantörer och till myndigheter och annan som har rätt till uppgifterna enligt lag. Uppgifterna kan också användas för marknadsföring av PayEx produkter, via brev, e-post eller på annat sätt, om du inte skriftligen anmäler till PayEx att du inte samtycker till detta på den adress som PayEx anvisar.
Information om överlåtelse
”Fordran kommer att överlåtas till PayEx Credit AB, 556735-5671, S:t Hansplan 1, 621 88 Visby. Betalning med befriande verkan kan därför bara ske till PayEx på det konto som PayEx anvisar”.
Leveransvillkor
Leverans sker till din folkbokföringsadress.
Betalningsvillkor
Faktureringsavgift med 39,00 tas ut: Faktura ska betalas så att den är mottagaren till handa senast 14 dagar efter fakturadatum. Vid försenad eller utebliven betalning tillkommer dröjsmålsränta med gällande reporänta + 19,00%, dock lägst 20 % samt ersättning för skriftlig betalningspåminnelse med det belopp som anges i lag (1981:739) om ersättning för inkassokostnader mm eller motsvarande lag som ersätter denna”.

Leveranser
Godset levereras med rekommenderat brev. Om vikten överstiger 2 kg skickas varan som paket. Normal leveranstid är 1–2 arbetsdagar, men kan under hög orderingång vara 2–5 arbetsdagar efter mottagande av din order.

Restnotering
Om en vara är tillfälligt slut restnoteras hela ordern till dess full leverans kan ske.

Returrätt
Du har full returrätt på egen bekostnad inom 14 dagar från vårt leveransdatum. Varan skall vara oanvänd samt i obruten originalförpackning. För att retur skall godkännas skall du kontakta vår kundtjänst. Ange ditt fakturanummer eller ordernummer samt orsaken till önskad retur. Avvakta instruktioner från vår kundtjänst.

Reklamationer
Om den levererade varan är felaktig eller fellevererad skall du kontakta kundtjänsten. Reklamation måste ske inom 10 dagar från leveransdatum. Ange ditt fakturanummer eller ordernummer samt orsaken till reklamationen.

I övrigt följer vi distansavtalslagen

Organisationsnummer: 556469-9915
Företaget innehar F-skattebevis